Arrangementen

Ben je op zoek naar een mooi geschenk of wil je jezelf verwennen? Laat ons het werk doen! Kies voor een plantenarrangement wat je zó kunt neerzetten. Onze arrangementen verschillen van plantencoupes opgemaakt met decoratief mos tot rieten manden met een kleurrijke mix aan kamerplanten erin of zelfs een volledig gevuld planten terrarium. Kant-en-klaar of op maat gemaakt. En wist je dat veel arrangementen geschikt zijn voor zowel binnen als buiten?

Wat is een planten arrangement?

In een plantenarrangement worden planten en bijpassende decoratie, zoals takjes, grind en mos mooi bij elkaar opgemaakt op bijvoorbeeld een schaal, bord of in een bloempot. Deze hebben wij kant-en-klaar voor je in de winkel maar kunnen we ook op maat maken. Bijvoorbeeld ook als cadeau voor iemand die geen groene vingers heeft. Dan kunnen we een prachtig arrangement maken met bijvoorbeeld vetplanten. Zo is een plantenarrangement het perfecte cadeau om te geven en te krijgen!

Arrangement als woonaccessoire, cadeau of pronkstuk

Plantenarrangementen zijn op te maken met talloze bloemen of planten. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen een plantenarrangement van zijden bloemen of planten te maken. Zo heb je een blijvende woonaccessoire waar je lang van kunt genieten. Maar ook snijbloemen lenen zich voor een arrangement. Door middel van steekschuim (oase) en bloemen met harde stelen kunnen wij een prachtig arrangement voor je maken. Een arrangement met planten is natuurlijk leuk voor binnen maar ook voor buiten! In een arrangement kun je veel decoratiemateriaal verwerken. Je kunt dus altijd een seizoensgebonden pronkstuk op tafel zetten.

Stijlvolle kamerplanten arrangementen met jouw favoriete planten

Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem bieden we een breed scala aan stijlvolle kamerplanten arrangementen met jouw favoriete planten. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch arrangement voor een modern interieur of een weelderig arrangement met een mix van tropische planten, wij hebben iets wat bij jouw stijl past. Laat je inspireren door onze prachtige arrangementen en geef jouw huis een groene touch!

Kamerplanten arrangementen kopen in Doetinchem

Wil je een prachtig kamerplanten arrangement kopen in Doetinchem? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum Vriezen en ontdek ons uitgebreide assortiment. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het vinden van het perfecte arrangement voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciaal iemand of gewoon jezelf wilt verwennen, bij Tuincentrum Vriezen vind je altijd een passend arrangement. Kom langs en laat je verrassen door onze prachtige collectie!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten