Ontdek de Kerstshow van Tuincentrum Vriezen nabij Zevenaar

Bij Tuincentrum Vriezen laten we de magie van Kerstmis tot leven komen! We zijn verheugd u te laten weten dat onze Kerstshow nabij Zevenaar op 4 november opent. Bent u op zoek naar een betoverende kerstervaring nabij Zevenaar om u in de feeststemming te brengen? Zoek niet verder. Onze Kerstshow is het perfecte uitje voor u en uw dierbaren. Gelegen in het hart van de Achterhoek, bieden wij een onvergetelijke kerstsfeer nabij Zevenaar.

Wat u kunt verwachten

Onze Kerstshow nabij Zevenaar verwelkomt u in een wereld van betovering en kerstvreugde, recht hier in de buurt. Hier is wat u kunt verwachten:

  • Betoverende kerstbomen nabij Zevenaar: Bewonder een uitgebreide collectie kerstbomen, van traditioneel tot modern, allemaal prachtig versierd. Laat u inspireren om de perfecte boom voor uw huis in de buurt van Zevenaar te vinden.
  • Sfeervolle verlichting nabij Zevenaar: Laat u verrassen door onze schitterende kerstverlichting die uw huis en tuin in de buurt van Zevenaar zal transformeren in een fonkelende kerstwereld.
  • Kerstcadeaus en -accessoires nabij Zevenaar: Ontdek een overvloed aan perfecte cadeau-ideeën voor uw geliefden en vrienden, samen met feestelijke decoraties om uw huis en tafel in de buurt van Zevenaar te verfraaien.
  • Creatieve kerstworkshops nabij Zevenaar: Doe mee aan inspirerende kerstworkshops en leer hoe u zelf prachtige kerstdecoraties kunt maken, allemaal in de buurt van Zevenaar. Breng uw eigen unieke stijl tot leven.

Wanneer en waar nabij Zevenaar

Onze Kerstshow opent op 4 november en blijft geopend van dinsdag t/m zaterdag in de buurt van Zevenaar. U vindt ons eenvoudig op Van Hogendorplaan 3 nabij Zevenaar.

Plan uw bezoek nabij Zevenaar

Plan uw bezoek aan onze Kerstshow en beleef de betovering van Kerstmis met uw vrienden en familie in de buurt van Zevenaar. Maak dit jaar Kerstmis extra speciaal, hier in de buurt van Zevenaar.

Routebeschrijving