Graszoden Gelderland

Op zoek naar graszoden in Gelderland? Bij Tuincentrum Vriezen te Doetinchem vindt u graszoden voor elke soort tuin, van siergazon tot speelgazon. Welk soort gras past het beste bij u? Wij van Tuincentrum Vriezen staan voor u klaar met het beste grasadvies.

Graszoden specialist Gelderland

  • De beste kwaliteit graszoden van Gelderland: Queens.
  • Wekelijks op vrijdag geleverd. 
  • Bestellen kan tot donderdag 12:00 uur. 
  • Bestellen kan in ons tuincentrum, via het formulier onderaan deze pagina of door te bellen met 0314-325089.
  • Vrijdag afhalen

Voor meer informatie over onze graszoden? Vraag ernaar in ons tuincentrum of stuur een bericht via ons contactformulier op de website.

Prijzen graszoden

Tuincentrum Vriezen levert kwaliteitsgraszoden van het merk Queens Gras. Voor € 4,95  per m2 kunt u deze in ons tuincentrum na bestelling afhalen. De graszoden worden wekelijks op vrijdag geleverd. Bestellen kan tot donderdag 12:00 uur. 

Graszoden aanleggen in uw tuin?

Als u een gazon wil aanleggen heeft u de keuze uit twee opties, inzaaien of graszoden bestellen. Het grote voordeel van het bestellen van graszoden is dat u direct resultaat heeft. Zo kunnen uw kinderen bijvoorbeeld direct spelen op een speelgazon. Laat u zich vrijblijvend informeren over de diverse grassoorten en kom langs in ons tuincentrum te Doetinchem in Gelderland. Ruim en gratis parkeren

Graszoden aanleggen in Gelderland

Meer informatie? Kom langs in ons tuincentrum in Gelderland! 

Vragen over onze producten of dienstverlening? Ons vriendelijk en behulpzaam personeel neemt graag de tijd voor u en kan u alles vertellen over de graszoden uit ons assortiment en de eventuele levering hiervan in Gelderland en omstreken. Graag tot ziens! Op dit moment zijn de graszoden tijdelijk niet te bestellen, vraag in het tuincentrum gerust naar de mogelijkheden of houd deze pagina in de gaten. 

 

Let op! De graszoden zijn vanaf februari weer te bestellen.

Graszoden bestelformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.