Strooizout Doetinchem

Strooizout Met de koude winterdagen voor de deur is het niet lang wachten op sneeuw en ijs. Gelukkig kunt u daar snel wat aan doen. Bij Tuincentrum Vriezen vindt u  een groot aanbod van strooizout, sneeuwscheppen en zoutstrooiers in ons assortiment. Kom daarom snel langs in ons tuincentrum te Doetinchem en maak uw tuin of oprit eenvoudig weer begaanbaar!

Strooizoot, strooisplit, zoutstrooier of sneeuwschep nodig?

Naast strooizout hebben wij ook strooisplit in ons tuincentrum te Doetinchem. Strooisplit is milieuvriendelijk, herbruikbaar en heeft als groot voordeel dat het na de winter in de tuin gebruikt kan worden als bodemverbeteraar. Ook als u op zoek bent naar strooizout gerelateerde producten als een zoutstrooier of een sneeuwschep bent u bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem op het juiste adres. Hier vindt u het grootste aanbod voor de scherpste prijs!

Neem contact op voor meer informatie, of kom gezellig langs!

Heeft u nog vragen over strooizout of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op of kom langs in ons tuincentrum te Doetinchem, ons vriendelijk en behulpzaam personeel helpt u graag verder!