Vogelvoer kopen in de buurt

U wilt vogelvoer kopen maar u weet niet waar u het vogelvoer kunt kopen? Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem kunt u verschillende soorten voer voor uw vogels in de tuin kopen. In ons gezellige tuincentrum hebben we een afdeling met allerlei verschillende vogelvoer, waarbij u gerust onze behulpzame personeel om advies kunt vragen.

Aanbieding vogelvoer kopen Tuincentrum Vriezen

Uitgebreid assortiment vogelvoer nabij Doesburg

Wanneer u in ons tuincentrum nabij Doesburg bent, zult u zien dat we een uitgebreid assortiment vogelvoer hebben. Afhankelijk van het jaargetijde eten vogels namelijk verschillende soorten voedsel. In de lente eten vogels graag meelwormen of 4-seizoenen vogelvoer, waar vooral eiwitten en kalk in zit. Dit hebben ze nodig, omdat ze in die tijd een partner zoeken, een nest bouwen en de jongen moeten voederen. Dit kost veel energie, waardoor het nuttig is ze gedurende die tijd wat extra voedsel aan te beiden. In de zomer zijn vogels vooral op zoek insecten wat eiwitrijk voedsel is voor hen. Gedurende die tijd is het niet nodig ze bij te voeren. Als u ervoor kiest in de herfst en in de winter vogels te voeren, kunt u het beste voor vetbollen en pinda’s kiezen. Een vogel verliest door de kou in de winter namelijk gemakkelijk veel lichaamsgewicht. 

Vogelvoer kopen bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem

Verschillende soorten vogelvoer kopen

Het uitgebreide standaard assortiment bij Tuincentrum Vriezen, nabij 's Heerenberg, Wehl en Varsseveld is ook geschikt om verschillende soorten vogels te voeren:

  • 4-seizoenen vogelvoer wordt graag gegeten door de zanglijster, roodborst, winterkoning, vink, mus, specht, boomkruiper en boomklever 
  • zonnepitten worden graag gegeten door mezen, vinken, mussen, spechten, boomkruipers en boomklevers 
  • zaden worden graag gezien door vinken en mussen
  • meelwormen zijn favoriet bij de roodborst, winterkoning en heggenmus
  • ongezouten pinda’s worden gegeten door de spechten, boomkruipers, boomklevers en mezen
  • vetbollen worden gretig gegeten door de specht, boomkruiper en boomklever 

Ook kunt u bij ons zelf vogelvoer samenstellen, zodat het bij uw specifieke wensen past en uw tuin, in combinatie met de mooie tuinplanten, voor uw vogels tot een aangename leefomgeving wordt. Voor een persoonlijk advies over ons vogelvoer en welke soort het meest geschikt is voor in uw tuin in of nabij Doetinchem, zien we u graag langskomen in ons tuincentrum in Doetinchem. 

Het beste vogelvoer koopt u bij Tuincentrum Vriezen

Wilt u langskomen bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem? Wij zijn er voor u van dinsdag tot en met zaterdag. Kijk voor onze openingstijden en koopzondagen op onze contactpagina. We zijn een echt tuincentrum met verschillende producten voor uw huis en tuin. Zo verkopen we Pokon en Gardena en hebben we een ruim aanbod aan verschillende kamerplanten en tuinplanten. Het tuincentrum is goed te bereiken vanuit onder andere Zevenaar, Zelhem, Ulft, Terborg, Wehl, Doesburg en Varsseveld. En heeft u nog vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij begroeten u graag binnenkort in ons sfeervolle tuincentrum in Doetinchem.