Tuinplanten

Voor tuinplanten in Gelderland bent u bij Tuincentrum Vriezen aan het juiste adres. Ons tuincentrum in Doetinchem ligt nabij Hengelo, Doesburg en Zelhem en heeft een ruim assortiment verschillende tuinplanten. Wekelijks krijgen wij nieuwe tuinplanten in ons assortiment waardoor u altijd de mooiste tuinplanten uit het seizoen vindt. Zowel in de lente, zomer, herfst als winter kunt u dus bij ons terecht voor de geschikte tuinplant. 

Assortiment tuinplanten in Gelderland

Ons ruime assortiment tuinplanten in Gelderland bestaat uit:

Naar welke soort plant voor in de tuin u dus ook op zoek bent, bij tuincentrum Vriezen nabij Wehl, Ulft en 's Heerenberg, hebben wij voor ieder wat wils. Het soort potgrond of tuinaarde dat geschikt is voor de tuinplant hebben we bij ons tuincentrum in Doetinchem ook voor u op voorraad. Wanneer u namelijk de juiste grond, bijvoorbeeld van Pokon, voor uw tuinplant gebruikt, zorgt u ervoor dat uw plant lang en gezond zal leven. 

 

Tuinplanten kopen in de buurt van DoetinchemVerschillende segmenten tuinplanten bij u in de buurt

Wij proberen het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken door onze tuinplanten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat aangegeven tot welk segment de plant hoort. Daar staat ook vaak de hoogte die de plant kan bereiken aangegeven. Al hangt dat wel af van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Voor een uitgebreidere uitleg over tuinplanten en welke het meest geschikt zijn voor uw tuin, kom vooral langs in ons tuincentrum in Gelderland. Wij staan voor u klaar en geven graag advies!

 

 

 

Tuinplanten combinerenDe beste tuinplanten vindt u bij Tuincentrum Vriezen in Gelderland

Het combineren van tuinplanten maakt de tuin tot een geheel. Bij tuincentrum Vriezen in Doetinchem adviseren we u graag welke tuinplanten te combineren. Zo zijn éénjarige perkplanten goed te combineren met vaste planten. Maar dat verschilt ook weer per tuin. Heeft u bijvoorbeeld een kleine tuin met weinig zon of juist een grote tuin met veel zon? Dat maakt uit voor welke tuinplanten wij u kunnen adviseren. En natuurlijk is het ook mogelijk dat u geen tuin maar een balkon of dakterras bezit. Ook dan is er heel veel mogelijk en zijn er weer andere tuinplanten die wij adviseren. Voor een gepersonaliseerd advies op uw situatie bent u welkom in ons tuincentrum in Gelderland. Aan de hand van uw voorkeur tuinplanten én de situatie van uw tuin, balkon of dakterras bepalen we samen de beste combinatie tuinplanten. Heeft u al het juiste tuingereedschap? Gardena is een betrouwbaar merk dat alle klussen een stuk makkelijker maakt. Het tuincentrum is gemakkelijk te bereiken onder andere vanuit Doesburg, Varsseveld en Zevenaar.

 

Tuinplanten voor ieder seizoen bij Tuincentrum Vriezen in DoetinchemTuinplanten voor ieder seizoen

Voor ieder seizoen zijn er andere tuinplanten beschikbaar die op dat moment het beste in uw tuin zullen staan. Van vaste planten, bloembollen en zaden, bomen, heester en coniferen, éénjarigen, kuipplanten en kruiden en rozen en klimplanten. En dan zijn er binnen deze soorten ook nog verschillen in moment van bloeien. Voor iedere soort en voor iedere bloeiperiode zijn er verschillende tuinplanten geschikt per seizoen. Zo zijn kuipplanten zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Al is een vorstvrije ruimte dan vaak ook al voldoende. Meer informatie over de tuinplanten in ieder seizoen geven we u graag in ons tuincentrum in Doetinchem, Gelderland. 

 

 

 

Top 10 tuinplantenTop 10 tuinplanten bij Tuincentrum Vriezen in Gelderland

  1. Kerstroos - Helleborus niger
  2. Hortensia - Hydrangea
  3. Lavendel - Lavandula 
  4. Buxus - Buxuceae
  5. Viooltje - Viola
  6. Geranium - Pelargonium
  7. Spaanse margriet - Osteospermum ecklonis
  8. Vlinderstruik - Buddleja
  9. Klimop - Hedera
  10. Hartlelie - Hosta

Kom voor tuinplanten naar tuincentrum Vriezen in Doetinchem

Bent u op zoek naar mooie tuinplanten voor uw persoonlijke situatie inclusief een goed advies over de verzorging van uw tuinplanten? Kom dan naar Tuincentrum Vriezen in Doetinchem, nabij Zelhem, Terborg en Wehl, waar wij klaar staan om u te adviseren welke tuinplanten voor u geschikt zijn!