Bloemist Doetinchem

Bloemist in Doetinchem

Op zoek naar een bloemist in Doetinchem? Tuincentrum Vriezen is de bloemenspecialist bij u in de regio! Verse bloemen geven uw huis net dat beetje extra. Onze bloemist in Tuincentrum Vriezen te Doetinchem weet dat als geen ander. Kom langs in ons tuincentrum en verwen uzelf óf een ander met een prachtig boeket!

Ervaren bloemist in Doetinchem

Bij tuincentrum Vriezen in Doetinchem kunt u bij onze bloemist terecht voor de mooiste snijbloemen. Denk hierbij aan een mooie bos tulpen, rozen, lelies of iets anders actueels. Naast de snijbloemen bieden wij kant en klare boeketten met gemengde bloemen die speciaal voor u zijn opgemaakt, maar ook kunt u zelf een boeket ter plekke naar wens door ons op laten maken. Geef het gewenste bedrag aan en kies uw favoriete bloemen uit, dan maakt onze bloemist in Doetinchem er iets moois van! 

Ook voor bruidsboeketten en de mooiste rouwboeketten in Doetinchem kunt u bij onze bloemist terecht. Vraag naar de mogelijkheden via [email protected] of bel 0314-325089. 

Van bloemstukken tot planten bij onze bloemist 

Daarnaast vindt u bij onze bloemist in Doetinchem op een oppervlakte van 500 m2 ook alle soorten kamerplanten en een breed assortiment van A-producten als vaste planten, balkonplanten en perkgoed. Al deze producten zijn geproduceerd door kwaliteitsdeskundige en ervaren kwekers uit de omgeving.

Zoekt u een bloemist in Doetinchem?

Heeft u vragen voor onze bloemist in Doetinchem? Neem contact met ons op of kom langs in ons tuincentrum te Doetinchem, ons vriendelijk en vakkundig personeel helpt u graag verder!