Kamerplanten

Tuincentrum Vriezen in Doetinchem is gespecialiseerd in kamerplanten en bloemen. Kamerplanten is een van onze sterke punten en daar bieden we dan ook een ruim assortiment van aan. Goede kwaliteit, goede verzorging en een mooie presentatie maken het compleet. Van vetplanten en cactussen tot grote kamerplanten en van groene kamerplanten tot prachtig bloeiende kamerplanten. Dus als u zich afvraagt, waar kan ik kamerplanten kopen? Tuincentrum Vriezen in Doetinchem is het antwoord.

Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten zijn zoals de naam al zegt kamerplanten die bloeien. Dit zijn veelal kamerplanten die van oorsprong uit tropische landen komen en daarmee kunt u het beste wel rekening houden bij de aanschaf van deze kamerplanten. Sommige bloeiende kamerplanten gedijen het beste op een zonnige plek, waar andere kamerplanten juist weer beter in de schaduw kunnen staan. Bij al onze kamerplanten staat aangegeven wat de ideale standplek is. 

Kamerplanten kopen bij Tuincentrum Vriezen in DoetinchemGroene kamerplanten

Groene kamerplanten houden veelal van een standplaats met licht maar niet in de volle zon. Dan groeien de planten het best en behouden de bladeren hun kleur. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de hoeveelheid water die de kamerplant krijgt. Dat verschilt per kamerplant en staat ook aangegeven op het etiket. Twijfelt u over de juiste hoeveelheid? Vraag onze mederwerkers op de kamerplanten afdeling in Doetinchem dan om advies, zij helpen u graag! 

Cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten zijn populaire kamerplanten omdat deze heel gemakkelijk te verzorgen zijn. Ze hebben maar weinig verzorging nodig en kunnen goed tegen warmte. Daarnaast zijn cactussen en vetplanten er in veel verschillende maten en soorten waardoor er voor iedereen altijd wel een leuke cactus of vetplant te vinden is. Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem hebben we een breed assortiment cactussen en vetplanten.

 

ArrangementenUitgebreid assoritment kamerplanten in Doetinchem bij Tuincentrum Vriezen

In ons tuincentrum nabij Zelhem, Terborg en Doesburg, vindt u vele mooi schalen of potten waar wij een mooi arrangement mee kunnen samenstellen. Het is ook mogelijk om uw eigen schaal of pot mee te nemen en uiteraard kunt u uw eigen wensen voor de stijl van het arrangement en het soort groen aan ons doorgeven. Wij kunnen uw vragen beantwoorden zoals: Welke potgrond heb ik nodig voor binnenplanten?

Top 10 populaire kamerplanten

  1. Gatenplant (Monstera)
  2. Cactus (Euphorbia)
  3. Palmlelie (Yucca)
  4. Bananenplant (Musa)
  5. Vioolbladplant (Ficus)
  6. Olifantsoor (Alocasia)
  7. Kentia palm (Howea)
  8. Geldboom (Pachira)
  9. Polyscias
  10. Philodendron

Kom voor kamerplanten naar Tuincentrum Vriezen

Welke plantenwinkel is vandaag open? Voor kamerplanten, maar ook tuingereedschap, vogelvoer, bloembollen en zaden en tuinplanten bent u bij ons tuincentrum in Doetinchem 5 dagen per week aan het juiste adres! Kom langs in ons tuincentrum nabij onder andere Doesburg, Varsseveld, Wehl, 's Heerenberg en Ulft, om het zelf uit te zoeken. Wij geven u graag een advies over welke planten welke verzorging nodig hebben. Uiteraard bieden wij een prachtig assortiment binnenpotterie om de combinatie compleet te maken.Tot slot bieden wij ook diverse soorten potgrond en diverse hippe manieren om water te geven wat het nu wel heel gemakkelijk maakt.