Bloemist

Snijbloemen en boeketten van ons tuincentrum zijn een leuke manier om je huis of kantoor op te fleuren en de natuur in huis te brengen. Wij bieden een uitgebreide selectie van bloemen in verschillende kleuren, maten en soorten. Bij Tuincentrum Vriezen kun je terecht voor een ruime keuze aan boeketten, van traditionele rozen tot moderne bloemstukken of wilde veldboeketten.

Bloemen, het perfecte cadeau!

Bloemen zijn natuurlijk het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. Een verjaardag, Valentijn, moederdag, een jubileum, nieuw huis, bij herstel van ziekte of operatie, een nieuwe baan, noem maar op. Bloemen zijn altijd een mooi geschenk, wat je persoonlijk kunt maken met een leuk kaartje en waarbij je het boeket of de bloemen afstemt op de smaak en stijl van de persoon. Bij een traditioneler en klassieker persoon zal je eerder kiezen voor lelies of rozen, terwijl een jong en kleurrijk persoon sneller blij zal maken met gerbera’s. Voor ieder is er een passend boeket geschikt en ons personeel helpt je daarbij graag verder!

De voordelen van bloemen

Bloemen in huis zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze bieden ook veel voordelen voor je geestelijke en fysieke gezondheid. 

 • Bloemen werken sfeerverhogend. Ze brengen kleur en leven in huis en creëren een aangename en rustige sfeer.
 • Boeketten en snijbloemen hebben een positieve impact op de luchtkwaliteit. Je gekleurde vrienden filteren namelijk schadelijke stoffen uit de lucht en verspreiden een aangename geur.
 • Bloemen kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst door hun rustgevende uitstraling en de bewezen positieve invloed op de geest.
 • Ze hebben een positieve invloed op onze stemming en kunnen ons helpen om te ontspannen en te genieten van het moment.
 • Het is een fantastische aanvulling op je interieur en draagt bij aan de decoratie van je huis.
 • Je hebt gelijk de connectie met de natuur in huis. 

Bloemen in huis zijn een eenvoudige manier om je leven op te fleuren en te genieten van het mooie aangezicht.

Hoe houd ik mijn bloemen lang mooi?

Onze ervaren bloemisten weten alle tips en trucs om je snijbloemen of boeket lang mooi te houden, zodat je extra lang van je aankoop kunt genieten. Hun beste tips:

 1. Verwijder dode bladeren en bruine onderkant van de stelen die onder water staan om het verval van bacteriën te voorkomen.
 2. Ververs het water in de vaas elke twee dagen en voeg eventueel een scheut bloemen voedingsmiddel toe om de bloemen langer fris te houden.
 3. Plaats de bloemen op een koele plek, ver weg van direct zonlicht, warme toestellen en deuren en ramen.
 4. Snij de stelen schuin af onder water met een scherp mes en vermijd het beschadigen van de stelen door ze te knippen met een schaar.
 5. Houd bloemen weg van tochtige plekken, zoals open ramen of naast een steeds opengaande deur, om te voorkomen dat ze snel verwelken.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je snijbloemen zo lang mogelijk mooi blijven. 

Onze bloemisten helpen graag. Ook bij maatwerk!

Natuurlijk zijn onze ervaren bloemisten aanwezig om je te helpen bij het uitzoeken en samenstellen van een boeket naar jouw wens. Wist je dat we ook bloemstukken op maat aanbieden of voor je opmaken voor speciale gelegenheden? Tuincentrum Vriezen helpt je graag bij al je bloemenwensen!

Bloemen of snijbloemen kopen in Doetinchem

Als je op zoek bent naar snijbloemen of een mooi boeket voor thuis of als cadeau, dan is ons tuincentrum de perfecte plek. Hier kun je niet alleen fleurige bloemen en boeketten uitkiezen of op maat laten maken, maar je kunt ook gelijk een rondje door het tuincentrum doen. Misschien zie je nog een mooie kamerplant, sfeervolle kaarsen of kussens of een mooie pot voor in de tuin! Je bent altijd van harte welkom!