Bloemen

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon zomaar, bloemen zijn altijd een gepaste keuze. Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem vind je een uitgebreide selectie prachtige bloemen voor elke gelegenheid. Van kleurrijke boeketten tot elegante bloemstukken, wij hebben de perfecte bloemen om je emoties te uiten en een glimlach op iemands gezicht te toveren.

Maak jezelf of een ander blij met bloemen

Bloemen hebben de kracht om vreugde en geluk te brengen. Trakteer jezelf op een mooi boeket om je huis op te fleuren en een warme sfeer te creëren. Of verras een geliefde, vriend(in) of familielid met een prachtig bloemstuk als teken van waardering, liefde of vriendschap. Bij Tuincentrum Vriezen vind je altijd de perfecte bloemen om iemand blij te maken.

Zo houd je boeketten langer mooi

  • Snijd de stelen van de bloemen schuin af met een scherp mes of snoeischaar om de wateropname te bevorderen.

  • Ververs regelmatig het water in de vaas en snijd de stelen opnieuw schuin af voor optimale hydratatie van de bloemen.

  • Plaats de vaas op een koele plek, uit de buurt van direct zonlicht en tocht, om de bloemen langer vers te houden.

  • Vermijd de nabijheid van fruit, aangezien fruit ethyleengas produceert dat de bloemen sneller doet verwelken.

  • Voeg snijbloemenvoedsel toe aan het water om de groei van bacteriën te remmen en de bloemen te voeden met belangrijke voedingsstoffen.

Bloemen voor speciale gelegenheden

Bloemen zijn er voor alle gelegenheden. Een hart onder de riem, een felicitatie, of een beterschapswens, er zijn tal van redenen om iemand te verblijden met een mooi bloemstuk. Je vindt in de bloemenwinkel van Tuincentrum Vriezen ook boeketten voor speciale gelegenheden, zoals een bruidsboeket. Onze bloemisten nemen graag jouw wensen van tevoren door, zodat wij een passend bruidsboeket kunnen samenstellen dat volledig aansluit bij jouw wensen voor de grote dag. Ook voor rouwarrangementen kun je rekenen op de bloemisten van Tuincentrum Vriezen. Wij verzorgen een waardig rouwarrangement op basis van jouw wensen. 

Boeketten passend bij ieder seizoen

Laat je betoveren door de prachtige kleuren en geuren van de seizoensbloemen bij Tuincentrum Vriezen. Van vrolijke lentebloemen tot kleurrijke zomerbloeiers, van warme herfsttinten tot winterse bloemenpracht, wij hebben boeketten die perfect passen bij elk seizoen. Ontdek de schoonheid van de natuur in onze bloemenwinkel en geniet het hele jaar door van verse en seizoensgebonden bloemen.

Kom langs bij de bloemenwinkel van Tuincentrum Vriezen!

Breng een bezoek aan de bloemenwinkel van Tuincentrum Vriezen in Doetinchem en laat je betoveren door onze prachtige bloemen. Onze ervaren bloemisten staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van het perfecte boeket voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een boeket voor een speciale gelegenheid of gewoon jezelf wilt verwennen, bij Tuincentrum Vriezen vind je altijd verse bloemen van de hoogste kwaliteit. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze bloemenwinkel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist