Bloempotten

Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem nabij Hengelo en Zelhem vindt u een ruim assortiment bloempotten voor binnen én buiten. Ons assortiment bloempotten bestaat uit bloempotten van verschillende materialen. Zoals ronde terraccota potten maar ook moderne buitenpotten. Onze bloempotten zijn beschikbaar in verschillende groottes en kleuren, zo is er altijd wel een bloempot te vinden die bij u past! 

Bloempotten voor binnen

Voor iedere woonstijl is er een bloempot bij ons tuincentrum te vinden. Zowel simpele bloempotten in effen kleuren, die in ieder interieur passen. Als bloempotten met een stoere look of juist klassieke, romantische stijl. Bloempotten voor binnen zijn er in verschillende soorten materiaal, kleuren en groottes. Ook vindt u bij ons de populaire hangpotten en manden. In ons tuincentrum vindt u ook vazen geschikt voor losse bloemen of boeketten. Ook deze zijn te vinden in verschillende groottes, materialen, kleuren en van verscheidene merken. Ook hebben wij kant en klare schalen met bloemen of planten, maar u kunt de schalen ook los kopen en hier zelf wat creatiefs mee doen. Heeft u een eigen bloempot en wilt u deze laten oppotten in ons tuincentrum? Ook dat is zeker mogelijk. Neem uw bloempot mee, kies een mooie kamerplant uit en dan maken wij er wat moois van! 

Bloempotten voor buiten

Ook voor butien zijn er bloempotten bij ons tuincentrum te vinden. Vele soorten zelfs! Voor zowel kleine als grote planten zijn er geschikte plantenbakken. En ook deze zijn weer in verschillende stijlen. Van klassieke vormen tot aan stoere, moderne materialen. Ook de altijd populaire hangpotten vindt u bij ons in verschillende soorten. En wat dacht u van balkonbakken? Deze hebben wij ook voor u in het assortiment. Direct een mooie tuinplant erbij vinden zal ook zeker lukken, die hebben wij namelijk ook! 

Bloempotten van verschillende materialen

Voor zowel binnen als buiten vindt u bloempotten van verschillende materialen bij ons tuincentrum. Zowel zware en stevige bloempotten van keramiek als lichte bloempotten van kunststof. Maar ook glazen vazen, hip mandwerk en stoer zink. De volgende materialen bloempotten kunt u zeker bij ons vinden: 

Kies de juiste bloempot 

Maar hoe kies je nu de juiste bloempot? Natuurlijk kunnen onze medewerkers u daar uitgebreid over adviseren. We kunnen u in ieder geval alvast vertellen dat het mixen en matchen van bloempotten heel goed kan! Dit maakt vaak juist een mooi geheel. 

Verzorging bloemen en planten in pot

Planten en bloemen in potten en bakken hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond.  Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag bij de aanschaf van een bloempot dan ook altijd advies aan een van onze deskundige medewerkers. 

Kom voor bloempotten naar Tuincentrum Vriezen 

Voor een bloempot bent u bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem nabij Hengelo en Zelhem helemaal aan het juiste adres. Vooral zowel binnenpotten als buitenpotten in verschillende maten, kleuren en merken. Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken. Een vraag over onze bloempotten? Neem contact op of kom langs! Bekijk hier onze openingstijden