Kerst

Kerstshow 2023

Onze inkopers zijn al een jaar van tevoren op zoek naar de mooiste kersttrends om zo voor u dit jaar weer een prachtige kerstshow neer te zetten. Voor de meesten begint kerst pas te kriebelen in november misschien, maar wij starten al in oktober met maken van ruimte een het opbouwen van een verrassende kerstshow. Alles krijgt een plekje en wordt mooi gepresenteerd. Zo kunt u vanaf de opening van onze kerstshow op 4 november genieten van een gezellig uitje, waarbij u zich compleet in kerstsfeer waant. Lekker inspiratie opdoen om het binnen én buiten gezellig te maken voor de mooiste tijd van het jaar.

Kerst shoppen Doetinchem

Woont u in Doetinchem, of misschien in Arnhem, Zutphen of Winterswijk? Wij zijn er klaar voor om jullie te ontvangen om bij ons langs te komen voor een gezellige middag. Laat u inspireren door de mooiste trends, prachtige kleuren, sfeervolle verlichting en de leukste accessoires. Wilt u graag uw tuin mooi verlichten, in huis een mooi kerststuk maken of zoekt u nog een kerstkado of leuke aanvullende kerstdecoratie? Wij hebben alles om uw dat heerlijke kerstgevoel te geven. Het blijft tenslotte de mooiste tijd van het jaar...

Kerstboom kopen Doetinchem

Wij zijn in Doetinchem en omgeving al jaren dé kerstboom expert, dus u kunt een ruim assortiment aan verschillende kerstbomen verwachten. Heeft u een klein hoekje of juist een enorm hoge ruimte? Heeft u plek voor een brede boom, of zoekt u juist liever een smal boompje? Een echte kerstboom of een kunstboom? Kunstboom met verlichting, omdat u altijd in de knoop zit met de lampjes? Wij hebben de perfecte kerstboom voor u! Vraag het ons gerust als u advies nodig heeft! Ons ervaren team helpt u graag een handje!