Gereedschap

Goed gereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alle benodigde gereedschap in huis. Ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklasses. 

Handgereedschap

In ons tuincentrum vindt u een groot assortiment handgereedschap. Zoals:

  • snoeischaren
  • takkenscharen
  • zagen
  • bezems
  • harken
  • schoppen
  • spades
  • mestvorken
  • spitvorken

En nog veel meer handgereedschap. De handgereedschappen zijn erg nuttig voor in de tuin en zijn in vele gevallen ook in een elektrische variant verkrijgbaar. In ons tuincentrum vindt u handgereedschap van verschillende kwalitatieve merken. 

Elektrisch gereedschap

Voor het grotere werk in de tuin kunt u behoefte hebben aan elektrisch gereedschap. Deze maken het werk in de tuin voor u een stuk lichter. Denk bijvoorbeeld aan een grasmaaier voor het maaien van het gazon of het knippen van heggen met een elektrische heggenschaar. Dit elektrische gereedschap scheelt u een hoop tijd zodat u langer van uw tuin kunt genieten. 

Bewatering

De bewatering van uw tuin is een heel belangrijk onderdeel van de verzorging van al het groen in uw tuin. Natuurlijk kunt u dit doen door middel van een simpele gieter, wat vaak goed genoeg is voor een kleine tuin, terras of balkon, maar in ons tuincentrum vindt u ook gereedschap voor bewatering zoals een tuinslang of gehele sproeisystemen. Afhankelijk van uw tuin en uw wensen kunnen wij u adviseren welke bewateringmethoden wij u aanraden. Wegens de verstedelijking in het land raden wij u ook aan om rekening te houden met de watervriendelijkheid van uw tuin om wateroverlast te voorkomen. Denk hierbij aan het aanschaffen van een regenton en het niet geheel betegelen van uw tuin. Kom vooral eens langs in ons tuincentrum in Doetinchem nabij Hengelo en Zelhem waar onze specialisten voor u klaar staan. 

Combinatie gereedschappen

In ons assortiment gereedschap vindt u ook tuingereedschap in combinatiesystemen. Bijvoorbeeld één stuk gereedschap waar u zowel een hark, bezem als mestvork van kunt maken. Doordat het gereedschap meerdere functies heeft scheelt dit ruimte voor opslag en is het ook gemakkelijk te verplaatsen voor als u bijvoorbeeld een tuin op locatie heeft of een ander een handje helpt in de tuin. 

Kleding en schoeisel

Wanneer u werkt in de tuin is het ook belangrijk om de juiste kleding en schoeisel hierbij te gebruiken. Denk hierbij aan laarzen, klompen, bodywarmers, fleecetruien, werkbroeken maar ook (seizoensafhankelijk) mutsen, sjaals en handschoenen.

Kom voor tuingereedschap naar Tuincentrum Vriezen

Voor een compleet assortiment aan gereedschap voor in de tuin bent u bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem nabij Hengelo en Zelhem helemaal aan het juiste adres. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden en graag tot ziens!