Cadeaubon

In ons tuincentrum accepteren wij zowel de VVV Cadeaubon als de Nationale Tuinbon

Nationale Tuinbon

Met de Nationale Tuinbon geeft u een bijzondere winkelbeleving cadeau. U geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven. De Nationale Tuinbon is verkrijgbaar als pasje met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,- en kan in meerdere keren worden besteed. U hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken.

De Nationale Tuinbon is online in de webshop en in ons tuincentrum te koop. U kunt hem besteden aan het veelzijdige en brede assortiment van o.a. tuinartikelen, binnen- en buitenplanten, bloemen, woondecoraties, diervoeders, grondproducten en kerstartikelen.
 

Kortom, de Nationale Tuinbon: Het cadeau dat altijd uitkomt!

Wilt u weten hoeveel saldo er op uw Nationale Tuinbon staat?

>> Check het saldo op uw Nationale Tuinbon!

 

VVV Cadeaubon

De VVV Cadeaubon is de populairste cadeaubon van Nederland en kan bij zo´n 23.000 aangesloten ondernemingen ingeleverd worden. Ook bij Tuincentrum Vriezen is dat mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Euroflorist cadeaubonnen

Bij Tuincentrum Vriezen kun je de Euroflorist cadeaubon inwisselen voor een mooi bloemencadeau! Kies zelf een mooi geschenk uit, of verblijd iemand met een passend cadeau dat naar wens in te wisselen is. Een mooi bloemstuk of boeket is immers altijd een geschikt cadeau!