Kunstkerstbomen

Soorten kunstkerstbomen

De kunstkerstbomen van tegenwoordig zijn bijna niet van echt te onderscheiden. In ons tuincentrum in Doetinchem vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten.

 1. Van licht groen tot diep donkergroen.
 2. Van harde naalden tot en met zachte naalden.
 3. Een smalle kegelvorm tot een brede kegelvorm.
 4. Mét of zonder sneeuw.
 5. Inclusief verlichting of exclusief verlichting.
 6. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter.

Kortom, voor iedere situatie én locatie hebben wij wel een geschikte kunstkerstboom die bij u past! U bent van harte welkom om een bezoekje te komen brengen aan ons tuincentrum. Ons enthousiaste personeel helpt u graag!

Kerst 2023

Voordelen van een kunstkerstboom

 • Een kunstkerstboom is een éénmalige aankoop. Op den duur is dit dus voordeliger.
 • Je hoeft de boom niet te verzorgen. Ideaal dus als je geen groene vingers hebt.
 • Een kunstkerstboom is altijd voorhanden. U hoeft dus geen jaarlijks tripje naar het tuincentrum te maken om een kerstboom uit te zoeken. U bent uiteraard wel erg welkom als u op zoek bent naar kerstverlichting, kerstdecoratie of andere kerstartikelen!
 • De stofzuiger hoeft niet voor de naalden uit de kast te komen, want een kunstboom behoud zijn naalden altijd!
 • De boom is altijd mooi, terwijl een echte kerstboom in januari toch wel wat aan zijn kracht verloren is. 
 • Zit u jaarlijks in de knoop met de lichtjes? Bij een kunstboom kunt u ervoor kiezen dat de lichtjes al in de boom verwerkt zitten, dus nooit meer frustraties om die kerstlampjes die compleet in de knoop zitten!

 

Welke soorten kunstkerstbomen zijn er?

 • Met sneeuw: kunstkerstbomen met sneeuw zorgen voor een sfeervolle, winterse uitstraling. 
 • Zonder sneeuw: voor wie de voorkeur geeft aan een meer traditionele uitstraling, zijn er kunstkerstbomen zonder sneeuw. Deze bomen hebben een natuurlijke groene kleur en zijn geschikt voor een klassiekere kerststijl.
 • Verschillende kleuren: kunstkerstbomen zijn beschikbaar in diverse kleuren, variërend van traditioneel groen tot wit, zilver of zelfs roze. Dit biedt de mogelijkheid om de boom af te stemmen op het kleurenschema van je interieur of om een unieke en opvallende uitstraling te creëren.
 • Inclusief verlichting: veel kunstkerstbomen worden geleverd met ingebouwde verlichting, wat het opzetten vereenvoudigt. Dit bespaart ook tijd en moeite bij het aanbrengen van de kerstverlichting. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende soorten verlichting, zoals warm witte, gekleurde of zelfs met instelbare lichteffecten.

Kerstverlichting & kerstdecoratie

Dé Kerstboom specialist van Doetinchem

Tuincentrum Vriezen is al jaren de kerstboom specialist in Doetinchem en omgeving. Mensen komen vanuit de omringende omgeving speciaal naar Tuincentrum Vriezen voor hun jaarlijkse kerstbezoekje! Of ze nu komen voor een gezellige dag, sfeervolle kerstartikelen of om een boom te kopen, ze lopen allemaal de deur uit met een lach op hun gezicht! Wij doen er alles voor om u die ultieme kerstbeleving te bezorgen. U bent van harte welkom om de boom uit te komen zoeken die bij u past! Wij helpen u graag. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst