Kerstbomen

Tuincentrum Vriezen in Doetinchem heeft alles voor huis, tuin en kerst!

Vanaf 26 november 2022 start onze kerstbomen verkoop!

Kerstboom in huis

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De heerlijke frisse geur van dennennaalden brengt die ultieme kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum in Doetinchem kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten, vers van het land! Heeft u een grote en hoge ruimte waar u een kanjer kwijt kunt of juist een klein hoekje, waar een bescheiden boompje op een krukje komt te staan? Beide geen probleem! Bij het kiezen van een kerstboom heeft u namelijk veel keuze. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kerstboom met kluit > deze behoud zijn naalden langer én kunt u na de kerstperiode in de tuin planten.
  • Kerstboom zonder kluit > deze moeten wat meer liefde krijgen om zijn naalden te behouden, maar is wel voordeliger.
  • Fijnspar > deze boom ruikt heerlijk én is betaalbaar.
  • Nordmann > een kwaliteitsboom in een strakke kegelvorm die niet snel zijn naalden verliest.

Onze enthousiaste medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken. Wij helpen u graag een handje

GRATIS Chrysal Tree food

Bij aankoop van een gezaagde kerstboom, krijgt u een gratis Chrysal Tree food van ons, die ervoor zorgt dat de boom langer houdbaar blijft. Niemand zit natuurlijk te wachten op een huis vol met naalden, waarbij de stofzuiger overuren draait... Met onze Chrysal tree food en regelmatig een flinke scheut water, houdt een gezaagde boom het aardig goed uit! U ontkomt natuurlijk niet aan wat minimale naalduitval, maar met de juiste verzorging is dit gelukkig wel redelijk in toom te houden!

'Wist u trouwens dat wij de kerstboom altijd netjes voor u inpakken én in de auto leggen? Zo maken wij het u graag gemakkelijk!'

Kerstboom kopen Doetinchem

Alle kerstbomen komen uit onze eigen kwekerij. Zo weten wij zeker dat we u de beste kwaliteit verkopen! De service die veel van onze klanten waarderen is dat wij de kerstboom zonder problemen bij u in de auto leggen of zelfs bij u thuis brengen in Doetinchem. Wij maken het kopen van een kerstboom graag gemakkelijk voor u!

Kerstboom kopen? Tuincentrum Vriezen is uw kerstboomspecialist! 

Sfeerimpressie kerstbomen afdeling

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst