Ontdek de betoverende Kerstshow in Doetinchem bij Tuincentrum Vriezen

Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem laten we de magie van Kerstmis tot leven komen! We zijn verheugd u te laten weten dat onze Kerstshow in Doetinchem op 4 november opent. Bent u op zoek naar een betoverende kerstervaring om u in de feeststemming te brengen? Zoek niet verder. Onze Kerstshow in Doetinchem is het perfecte uitje voor u en uw dierbaren. Gelegen in het hart van de Achterhoek, bieden wij een onvergetelijke kerstsfeer.

Routebeschrijving

Tuincentrum Vriezen ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Wat kunt u verwachten van de kerstshow?

Onze Kerstshow in Doetinchem verwelkomt u in een wereld van betovering en kerstvreugde. Hier is wat u kunt verwachten:

  • Betoverende kerstbomen: Bewonder een uitgebreide collectie kerstbomen, van traditioneel tot modern, allemaal prachtig versierd. Laat u inspireren om de perfecte boom voor uw huis te vinden.
  • Sfeervolle verlichting: Laat u verrassen door onze schitterende kerstverlichting die uw huis en tuin zal transformeren in een fonkelende kerstwereld.
  • Kerstcadeaus en -accessoires: Ontdek een overvloed aan perfecte cadeau-ideeën voor uw geliefden en vrienden, samen met feestelijke decoraties om uw huis en tafel te verfraaien.
  • Creatieve kerstworkshops: Doe mee aan onze inspirerende kerstworkshops en leer hoe u zelf prachtige kerstdecoraties kunt maken. Breng uw eigen unieke stijl tot leven.

Wanneer en waar?

Onze Kerstshow in Doetinchem opent op 4 november. U vindt ons eenvoudig op Van Hogendorplaan 3 in Doetinchem.

Plan uw bezoek

Plan uw bezoek aan onze Kerstshow en beleef de betovering van Kerstmis met uw vrienden en familie. Maak dit jaar Kerstmis extra speciaal.

Routebeschrijving