• Kerstdecoratie & kerstverlichting

    Kerstdecoratie & kerstverlichting

    Nu volop verkrijgbaar bij ons in de winkel!

Ontdek de betoverende Kerstshow in Doetinchem bij Tuincentrum Vriezen

Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem laten we de magie van Kerstmis tot leven komen! We zijn verheugd u te laten weten dat onze Kerstshow in Doetinchem op 4 november opent. Bent u op zoek naar een betoverende kerstervaring om u in de feeststemming te brengen? Zoek niet verder. Onze Kerstshow in Doetinchem is het perfecte uitje voor u en uw dierbaren. Gelegen in het hart van de Achterhoek, bieden wij een onvergetelijke kerstsfeer.

Tuincentrum Vriezen ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Wat kunt u verwachten van de kerstshow?

Onze Kerstshow in Doetinchem verwelkomt u in een wereld van betovering en kerstvreugde. Hier is wat u kunt verwachten:

  • Betoverende kerstbomen: Bewonder een uitgebreide collectie kerstbomen, van traditioneel tot modern, allemaal prachtig versierd. Laat u inspireren om de perfecte boom voor uw huis te vinden.
  • Sfeervolle verlichting: Laat u verrassen door onze schitterende kerstverlichting die uw huis en tuin zal transformeren in een fonkelende kerstwereld.
  • Kerstcadeaus en -accessoires: Ontdek een overvloed aan perfecte cadeau-ideeën voor uw geliefden en vrienden, samen met feestelijke decoraties om uw huis en tafel te verfraaien.
  • Creatieve kerstworkshops: Doe mee aan onze inspirerende kerstworkshops en leer hoe u zelf prachtige kerstdecoraties kunt maken. Breng uw eigen unieke stijl tot leven.

Wanneer en waar?

Onze Kerstshow in Doetinchem opent op 4 november. U vindt ons eenvoudig op Van Hogendorplaan 3 in Doetinchem.

Plan uw bezoek

Plan uw bezoek aan onze Kerstshow en beleef de betovering van Kerstmis met uw vrienden en familie. Maak dit jaar Kerstmis extra speciaal.

Routebeschrijving