Groene kamerplanten

Bent u op zoek naar groene kamerplanten bij u in de buurt? Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem kunt u verschillende groene kamerplanten kopen en alles wat u nodig heeft om uw planten goed te verzorgen. Kom gerust eens langs bij ons tuincentrum in de buurt van Doesburg en Wehl.

Groene kamerplanten kopen in de buurt

Wanneer u in onze tuincentrum in Doetinchem bent, zult u zien dat we verschillende soorten groene planten hebben. Met “groen” bedoelen we kamerplanten zonder bloemen die hun sierwaarde aan de bladvorm of kleur ontlenen. De meeste groene planten kunnen overal staan, zolang dit niet in de volle zon is. De bonte soorten hebben meer licht nodig, waardoor een plek naar het oosten gericht het beste is. We staan altijd voor uw vragen klaar en geven u persoonlijk advies over wat voor uw kamer het meest geschikt is, omdat het bijvoorbeeld afhangt van de hoeveelheid water en de verzorging hoe goed een plant het doet. 

Verzorging van groene kamerplanten

Groene kamerplanten hebben matig veel water nodig. Het is logisch dat niet alle planten dezelfde hoeveelheid vocht opnemen, dus let erop nooit water te geven als de grond nog nat is. 
In de groeiperiode hebben deze planten één keer in de twee weken plantenvoeding nodig. Er is speciale plantenvoeding voor groene planten en met bladspray krijgen de bladeren extra glans. Deze spray is niet geschikt voor "behaarde" bladeren maar bijvoorbeeld wel voor ficussoorten. Verwen de planten eens met een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een zacht regenbuitje buiten.
Net als bij mensen kunnen planten ziek worden. Vaak hebben ze dan te veel water gekregen. Als bonte bladeren groen worden is de standplaats toch te donker en spint kan een oorzaak zijn van bladuitval, gele bladeren of bruine bladpunten. In ons tuincentrum zijn zowel biologische als chemische bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar om dit ongedierte te bestrijden.

Groene kamerplanten bij Tuincentrum Vriezen

Wilt u langskomen bij Tuincentrum Vriezen in in Doetinchem? Wij zijn er voor u van dinsdag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden, ook op koopzondagen, vindt u op onze website. Het tuincentrum is goed te bereiken vanuit Doesburg en Wehl. En heeft u vooraf nog vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij begroeten u graag binnenkort in bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem. 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten