Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten zijn een aanwinst voor iedere woonkamer. Een beetje kleur in de kamer geeft al snel een vrolijk en 's zomers gevoel. Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem kunt u terecht voor een ruim assortiment aan bloeiende kamerplanten. 

Soorten bloeiende kamerplanten

Er zijn veel verschillende soorten bloeiende kamerplanten die vast en zeker prachtig zullen staan in uw woonkamer. Een voordeel van bloeiende kamerplanten is dat zij gelijk uw huis opvrolijken. Heeft u een grauwe inrichting zonder al te veel kleur? Zet een paar bloeiende kamerplanten neer en uw woning ziet er gegarandeerd fleuriger uit. Bij Tuincentrum Vriezen kunt u terecht voor onder andere de volgende bloeiende kamerplanten:

  • Anthurium ook wel Flamingoplant genoemd
  • Bromelia
  • Hortensia
  • Orchidee

De Anthurium of de Flamingoplant is een prachtige bloeiende kamerplant die uw interieur echt tot leven brengt. Het is een tropische plant die houdt van een warm plekje in huis. De Bromelia is een bloeiende kamerplant die hartstikke makkelijk te verzorgen en erg lang bloeit. De Hortensia is één van de populairste kamerplanten van Nederland. Het is een prachtige plant die veel water nodig heeft. Is je Hortensia uitgebloeid? Zet de Hortensia dan lekker buiten. De Orchidee is een kamerplant die veel luxe uitstraalt en in ieder huishouden past. De Orchidee is te koop in veel verschillende kleuren en ze staan het liefst op een lichte plek. 

bloeiende-kamerplanten-tuincentrum

Bloeiende kamerplanten kopen

Bloeiende kamerplanten doet u bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem. Wij verkopen allerlei soorten bloeiende kamerplanten die een aanwinst zullen zijn voor uw woonkamer. Ons ruime assortiment bloeiende kamerplanten kunt u zien in ons tuincentrum. U kunt de bloeiende kamerplanten natuurlijk ook op een lichte plek in de hal of in de slaapkamer zetten. Voor de slaapkamer zijn de bloeiende kamerplanten met een luchtzuiverende werking een goed idee. Deze bloeiende kamerplanten zorgen ervoor dat de lucht in de kamer gezuiverd wordt. Het is bewezen dat een frisse en schone lucht in de slaapkamer ervoor zorgt dat u beter slaapt! 

Bloeiende kamerplanten met pot

Ook voor prachtige bloempotten kunt u terecht bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem. Gaat u voor een plant-pot combinatie of kiest u zelf een bloeiende kamerplant met een losse bloempot? Ons aanbod bloempotten voor binnen en buiten varieert van zinken potten tot lichtgewicht kunststof bloempotten. Iedere soort heeft zo zijn voordelen. Zo zijn de goed gebakken keramische bloempotten erg stevig en vriezen zij niet zo snel stuk in de winter. Wij verkopen bloempotten in allerlei vormen, soorten, maten en kleuren! Zo staat een witte Orchidee prachtig met een lichtroze bloempot. Welke combinatie maakt u? 

Heeft u vragen over ons aanbod bloeiende kamerplanten of wilt u meer weten? Kom dan langs in ons tuincentrum in Doetinchem nabij Zelhem, Varsseveld en Hummelo. Wij zijn zes dagen per week geopend en helpen u graag bij de aankoop van uw ideale kamerplant. Naast kamerplanten hebben wij ook een ruim assortiment tuinplanten en andere benodigdheden voor uw tuin. Breng een bezoek aan ons tuincentrum voor het complete aanbod. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail of via het contactformulier. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Vriezen! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten