Cactussen en vetplanten

U bent op zoek naar een cactus of vetplant om uw huis op te vrolijken? Bij Tuincentrum Vriezen kunt u verschillende soorten cactussen en vetplanten voor in uw kamer of tuin kopen. Of het nu de trendy geometrische vormen zijn of de ongenaakbare uitstraling, de cactus is een spannende woonplant die in een interieur groot effect heeft en vaak generaties lang met zijn eigenaren meeleeft. De comeback van deze klassieker zit vooral in het feit dat het een heel makkelijke woonplant is en in de aparte uitstraling.

Cactus en vetplant kopen in de buurt van Varsseveld

Wanneer u bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem, nabij onder andere Doesburg, Wehl en 's Heerenberg, bent, zult u zien dat we een uitgebreid assortiment kamerplanten hebben, waaronder cactussen en vetplanten. Door langs te komen kunt u de planten niet alleen zien, maar ook voorzichtig aanraken. Ook kunt u dan profiteren van prachtige aanbiedingen. Daarnaast staan we altijd voor uw vragen klaar en geven we u graag persoonlijk advies. Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem, vindt u een groot assortiment, met voor ieder wat wils:

  • bloeiende en gekleurde cactussen
  • winterharde cactussen
  • kleine en mini cactussen

En zodat u alles kunt vinden wat u nodig heeft om cactus en vetplant te verzorgen, hebben we diverse soorten voeding, bloempotten, cactusgrond en nog veel meer.

Cactus en vetplant kopen Tuincentrum Vriezen in Doetinchem

Hoe verzorg je een cactus of vetplant?

Een cactus en vetplant kunnen in droge omstandigheden overleven, omdat ze hun vocht in hun bladeren, stengels en wortels opslaan. De meeste vetplanten hebben dan ook vlezige bladeren. Wanneer ze te droog staan kunt u de bladeren ook zien verschrompelen. Een scheut water doet dan wonderen. Ze voelen zich daarom ook op een warme plek op de vensterbank thuis. Let wel goed op, want er bestaat een kans op verbranding achter glas.

Regelmatig krijgen we de vraag: Hoe vaak moet je een cactus of vetplant water geven? Het water geven van een cactus of vetplant is anders dan bij bijvoorbeeld bloembollen en zaden. Wij adviseren om ze in de groeiperiode matig water, één keer in de week is meer dan voldoende. In de zomer kunt u ze met pot en al ingraven in de tuin. Als u ze verpot, gebruik dan altijd speciale cactusgrond. Zulke grond voldoet aan de eisen van deze planten. Ze groeien namelijk het best in voedselarme, goed gedraineerde grond. In de winterperiode, wanneer de groei stilstaat, kunt u het water geven verminderen naar één keer in de twee weken. Als u vaker water geeft, is de kans op verrotting groot.

Voor een persoonlijk advies over onze cactussen, welke soort het meest geschikt is voor uw kamer en tuin in de buurt van Varsseveld en hoe u ze het beste kunt verzorgen, zien we u graag langskomen in ons tuincentrum in Doetinchem. Wij staan voor u klaar!

De leukste cactus en vetplant vindt u bij Tuincentrum Vriezen

Wilt u langskomen bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem? Wij zijn er voor u van dinsdag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden, ook op koopzondagen, vindt u op onze contactenpagina. Het tuincentrum is onder andere goed te bereiken vanuit Doesburg, 's Heerenberg, Varsseveld, Whel, Ulft en Terborg. En heeft u nog vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij begroeten u graag binnenkort bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten