Grote kamerplanten kopen in Doesburg

Wanneer u in ons tuincentrum langskomt, zult u zien dat we een uitgebreid assortiment grote kamerplanten hebben. Sommige zijn al groot en anderen zullen dit nog worden. Door langs te komen kunt u de planten niet alleen zien, maar ook aanraken en ruiken. Ook kunt u dan profiteren van prachtige aanbiedingen. Daarnaast staan we altijd voor uw vragen klaar en geven u persoonlijk advies. Bij Tuincentrum Vriezen, nabij Doesburg vindt u een groot assortiment binnenplanten, met voor ieder wat wils. Ook bieden we arrangementen aan, zodat we bij uw keuze met specifieke wensen rekening kunnen houden en we het leefklimaat van uw kamer met verschillende planten nog aangenamer kunnen maken.

Om alles te vinden wat u nodig heeft, kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten voeding, bloempotten, schalen, potgrond en nog veel meer. De juiste potgrond en voeding is bijvoorbeeld belangrijk om de plant met de juiste voedingsstoffen te voorzien, zodat hij optimaal kan gedijen. En met bijpassende bloempotten - groot of klein en van diverse materialen zoals keramiek, kunststof en glas – kunt u uw kamer nog verder opfleuren.

Populaire grote kamerplanten

Wij maken het voor u zo eenvoudig mogelijk de juiste kamerplant te vinden door ze onder te verdelen in verschillende segmenten. We hebben schaduwplanten, planten die beter in de volle zon of bij een hoge luchtvochtigheid gedijen. Deze laatste soort kunt u bijvoorbeeld uitstekend in uw badkamer neerzetten. Voorbeelden van grote kamerplanten zijn:

  • Aralia Roble (Polyscias)
  • Areca (goudpalm)
  • Dracaena dorado (Drakenbloedboom)
  • Kentia (Howea Forsteriana)
  • Pachira Aquatica (Geldboom)
  • Spathiphyllum Sensation (Lepelplant)

Voor een persoonlijk advies over onze planten en welke het meest geschikt zijn voor uw kamer, kun u gerust langskomen in ons tuincentrum nabij Doesburg. Wij staan voor u klaar en kijken er naar uit u te begroeten!

Uw kamerplantenwinkel in Doesburg

Wilt u langskomen in de tuinwinkel in Doesburg? Wij zijn er voor u van dinsdag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden, ook op koopzondagen, vindt u op onze contactpagina. Het tuincentrum is goed te bereiken vanuit Doesburg. En heeft u vooraf nog vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij begroeten u graag binnenkort in ons tuincentrum in Doetinchem. 

Bezoek Tuincentrum Vriezen

Routebeschrijving