De 7 beste cadeautips voor Valentijn

De 7 beste cadeautips voor Valentijn

De dag van de liefde is weer in aantocht: Valentijn! Zelfs degene die er zelf niet aan meedoen, kijken stiekem met smart in de brievenbus of ze misschien toch een kaartje ontvangen hebben, of schrikken op als de bel gaat… Een bos bloemen van je geheime aanbidder of al jarenlange liefde misschien? Het blijft een mooie feestdag waarop we de liefde vieren en onze favoriete personen in het zonnetje willen zetten! Bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem hebben we genoeg leuke cadeau ideeën om jouw liefde mee te verrassen. 

1. Een toffe kamerplant in pot

Een groen cadeau is een goed cadeau zeggen wij altijd! Je geeft iets persoonlijks, want je kiest de plant uit die bij de persoon past. Vrolijk en energiek? Ga voor de Varen of Kentia palm die altijd met zijn blad leven in de brouwerij brengt. Op zoek naar een plant voor een rots in de branding? Ga dan voor een Dracena, sterk op stam. Een verzorgend type krijgt een Monstera of Strelizia en voor een kleurrijk persoon wordt het natuurlijk een Bromelia!

2. Handige buiten hulpjes

Voor mensen met een buitenruimte zijn handige hulpjes ook een perfect cadeau voor deze speciale dag! Een goed paar handschoenen, een handschepje, bezem of regenton om het terras, de tuin of het balkon in perfecte staat te houden! Gemakkelijk bloembollen en planten een plek geven, alles netjes aan kant te houden of het regenwater op te vangen om daarmee het groen water te geven is natuurlijk super! Zo geef je extra plezier aan dat momentje voor zichzelf. Een attent cadeau voor een attente ontvanger!

3. Van kweken naar keuken

Voor liefdes met groene vingers is een moestuin cadeau helemaal het einde! Een mooie kweekkas, een voorraad zaden of kleine groenteplantjes om in een paar maanden tijd, gecombineerd met een flinke dosis aandacht en liefde uit te groeien tot gezonde, zelf gekweekte lekkernijen die uiteindelijk op het bord belanden! Geef een kweek cadeau om daar lang plezier van te hebben. Die extra liefde, die proef je!

4. Gezellig thuis

Iedereen wil een gezellig sfeertje in huis! Dat is niet zo moeilijk, want met wat levendig groen en mooie sfeerartikelen kom je een heel eind! Een gezellig plaid voor op de bank, kussens in mooie stoffen, de warmte van kaarsen en een klein bijzettafeltje met een prachtige lamp tover je een standaard kamer om in een warm thuis, waar je graag je tijd doorbrengt! Een sfeerartikel is een persoonlijk cadeau voor een bijzonder mens.

5. Liefde voor bloemen

Bloemen zijn natuurlijk het ultieme cadeau voor jouw Valentijn! Verschillende soorten bloemen en prachtige boeketten, die je kunt afstemmen op de smaak van de ontvanger. Een wild en speels veldboeket met verschillende bloemen in diverse kleuren of een romantisch boeket met rozen en eucalyptus? We stellen met liefde het perfecte boeket voor je samen om een glimlach op het gezicht van jouw Valentijn te toveren.

6. Vogelvrienden

Onze kleine vliegende vrienden vertroetelen is een cadeau, waarmee je wat leven in de brouwerij brengt bij jouw liefde. De vrolijkheid van die kwetterende vogeltjes als de zon net opkomt, het gespetter in een vogelbad of het kleine gepiep uit een nestkastje als de eitjes net zijn uitgekomen. Geef een stukje natuur aan jouw geliefde, om extra te genieten van gevleugelde vriendjes in de tuin.

7. Zoek de warmte op

Houd je liefde warm tijdens de koude dagen met een heerlijke terrasverwarmer of vuurkorf! Hoe romantisch is het om samen te genieten van de frisse buitenlucht en op je veranda of terras onder een dekentje te kruipen en warm te blijven bij de heater of vuurkorf? Een grote beker warme chocomel met slagroom drinken, glühwein nippen of marshmallows roosteren wordt zo nog romantischer!

 

Kortom, voldoende cadeau ideeën om bij jouw Valentijn bonuspunten te scoren dit jaar! Kom snel naar het tuincentrum en bekijk onze uitgebreide collectie aan kamerplanten, sfeer- en interieurartikelen, tuingereedschappen, vogel nestkasten, kweek- en moestuin artikelen, bloemen en heaters voor een warme Valentijn. Je bent welkom!