Tuinplanten kopen in Ulft

Tuincentrum Vriezen kun uw tuin nabij Ulft transformeren met het juiste advies en de beste tuinplanten. Bezoek ons tuincentrum om onze tuinplanten te bekijken. U kunt de planten niet alleen zien, maar ook aanraken en ruiken. Ook staan we altijd voor uw vragen klaar en geven u persoonlijk advies, omdat het bijvoorbeeld afhangt van de grondsoort en de plek van de plant in de tuin, hoe goed een plant het doet. Bij Tuincentrum Vriezen, nabij Ulft vindt u een groot assortiment, met voor ieder wat wils:

En zodat u alles wat u nodig heeft kunt vinden, kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten tuingereedschap, tuinpotten, bloempotten, potgrond, bemesting en nog veel meer.

Populaire tuinplanten

Wij maken het voor u zo eenvoudig mogelijk de juiste tuinplant te vinden door ze onder te verdelen in verschillende segmenten. We hebben schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. 

Onze meest verkochte tuinplanten zijn:

  • Kerstroos - Helleborus niger
  • Hortensia - Hydrangea
  • Lavendel - Lavandula
  • Buxus - Buxuceae
  • Viooltje - Viola
  • Geranium - Pelargonium
  • Spaanse margriet - Osteospermum ecklonis
  • Vlinderstruik - Buddleja
  • Klimop - Hedera
  • Hartlelie - Hosta  

Voor een uitgebreidere uitleg over onze planten en welke het meest geschikt zijn voor uw tuin, zien we u graag langskomen in ons tuincentrum nabij Ulft. Wij staan voor u klaar en geven graag advies!

Seizoensgebonden inspiratie voor uw tuin nabij Ulft

Onze tuinexperts delen graag seizoensgebonden tips en inspiratie om uw tuin nabij Ulft het hele jaar door te laten bloeien. Of u nu op zoek bent naar kleurrijke lentebloemen, zomerse borderideeën, herfstkleuren of wintergroen, wij hebben de kennis en plantenselectie om uw tuin nabij Ulft het hele jaar door te laten stralen.

Duurzaam tuinieren nabij Ulft

Bij Tuincentrum Vriezen streven we naar duurzaamheid in tuinieren, ook nabij Ulft. Ontdek hoe u uw tuin nabij Ulft milieuvriendelijker kunt maken met behulp van biologische meststoffen, regenwatertanks en het bevorderen van biodiversiteit. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd van uw tuin nabij Ulft genieten.

Tuinplanten kopen bij Tuincentrum Vriezen

Wilt u langskomen in ons tuincentrum in Doetinchem? Wij staan van dinsdag tot en met zaterdag klaar om u zo optimaal te helpen. De exacte openingstijden vindt u op onze contactpagina. Het tuincentrum is goed te bereiken vanuit Ulft. Heeft u vooraf nog vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Tot snel bij Tuincentrum Vriezen in Doetinchem.

Routebeschrijving