Ontdek de Kerstshow van Tuincentrum Vriezen nabij Doesburg

Bij Tuincentrum Vriezen laten we de magie van Kerstmis tot leven komen! We zijn verheugd u te laten weten dat onze Kerstshow nabij Doesburg op 4 november opent. Bent u op zoek naar een betoverende kerstervaring nabij Doesburg om u in de feeststemming te brengen? Zoek niet verder. Onze Kerstshow is het perfecte uitje voor u en uw dierbaren. Gelegen in het hart van de Achterhoek, bieden wij een onvergetelijke kerstsfeer nabij Doesburg.

Wat u kunt verwachten

Onze Kerstshow nabij Doesburg verwelkomt u in een wereld van betovering en kerstvreugde, recht hier in de buurt. Hier is wat u kunt verwachten:

  • Betoverende kerstbomen nabij Doesburg: Bewonder een uitgebreide collectie kerstbomen, van traditioneel tot modern, allemaal prachtig versierd. Laat u inspireren om de perfecte boom voor uw huis in de buurt van Doesburg te vinden.
  • Sfeervolle verlichting nabij Doesburg: Laat u verrassen door onze schitterende kerstverlichting die uw huis en tuin in de buurt van Doesburg zal transformeren in een fonkelende kerstwereld.
  • Kerstcadeaus en -accessoires nabij Doesburg: Ontdek een overvloed aan perfecte cadeau-ideeën voor uw geliefden en vrienden, samen met feestelijke decoraties om uw huis en tafel in de buurt van Doesburg te verfraaien.
  • Creatieve kerstworkshops nabij Doesburg: Doe mee aan inspirerende kerstworkshops en leer hoe u zelf prachtige kerstdecoraties kunt maken, allemaal in de buurt van Doesburg. Breng uw eigen unieke stijl tot leven.

Wanneer en waar nabij Doesburg

Onze Kerstshow opent op 4 november en blijft geopend van dinsdag t/m zaterdag in de buurt van Doesburg. U vindt ons eenvoudig op Van Hogendorplaan 3 nabij Doesburg.

Plan uw bezoek nabij Doesburg

Plan uw bezoek aan onze Kerstshow en beleef de betovering van Kerstmis met uw vrienden en familie in de buurt van Doesburg. Maak dit jaar Kerstmis extra speciaal, hier in de buurt van Doesburg.

Routebeschrijving