Ontdek de Kerstshow van Tuincentrum Vriezen nabij Ulft

Bij Tuincentrum Vriezen laten we de magie van Kerstmis tot leven komen! We zijn verheugd u te laten weten dat onze Kerstshow nabij Ulft op 4 november opent. Bent u op zoek naar een betoverende kerstervaring nabij Ulft om u in de feeststemming te brengen? Zoek niet verder. Onze Kerstshow is het perfecte uitje voor u en uw dierbaren. Gelegen in het hart van de Achterhoek, bieden wij een onvergetelijke kerstsfeer nabij Ulft.

Wat u kunt verwachten

Onze Kerstshow nabij Ulft verwelkomt u in een wereld van betovering en kerstvreugde, recht hier in de buurt. Hier is wat u kunt verwachten:

  • Betoverende kerstbomen nabij Ulft: Bewonder een uitgebreide collectie kerstbomen, van traditioneel tot modern, allemaal prachtig versierd. Laat u inspireren om de perfecte boom voor uw huis in de buurt van Ulft te vinden.
  • Sfeervolle verlichting nabij Ulft: Laat u verrassen door onze schitterende kerstverlichting die uw huis en tuin in de buurt van Ulft zal transformeren in een fonkelende kerstwereld.
  • Kerstcadeaus en -accessoires nabij Ulft: Ontdek een overvloed aan perfecte cadeau-ideeën voor uw geliefden en vrienden, samen met feestelijke decoraties om uw huis en tafel in de buurt van Ulft te verfraaien.
  • Creatieve kerstworkshops nabij Ulft: Doe mee aan inspirerende kerstworkshops en leer hoe u zelf prachtige kerstdecoraties kunt maken, allemaal in de buurt van Ulft. Breng uw eigen unieke stijl tot leven.

Wanneer en waar nabij Ulft

Onze Kerstshow opent op 4 november en blijft geopend van dinsdag t/m zaterdag in de buurt van Ulft. U vindt ons eenvoudig op Van Hogendorplaan 3 nabij Ulft.

Plan uw bezoek nabij Ulft

Plan uw bezoek aan onze Kerstshow en beleef de betovering van Kerstmis met uw vrienden en familie in de buurt van Ulft. Maak dit jaar Kerstmis extra speciaal, hier in de buurt van Ulft.

Routebeschrijving