Ontdek de Kerstshow van Tuincentrum Vriezen nabij Wehl

Bij Tuincentrum Vriezen laten we de magie van Kerstmis tot leven komen! We zijn verheugd u te laten weten dat onze Kerstshow nabij Wehl op 4 november opent. Bent u op zoek naar een betoverende kerstervaring nabij Wehl om u in de feeststemming te brengen? Zoek niet verder. Onze Kerstshow is het perfecte uitje voor u en uw dierbaren. Gelegen in het hart van de Achterhoek, bieden wij een onvergetelijke kerstsfeer nabij Wehl.

Wat u kunt verwachten

Onze Kerstshow nabij Wehl verwelkomt u in een wereld van betovering en kerstvreugde, recht hier in de buurt. Hier is wat u kunt verwachten:

  • Betoverende kerstbomen nabij Wehl: Bewonder een uitgebreide collectie kerstbomen, van traditioneel tot modern, allemaal prachtig versierd. Laat u inspireren om de perfecte boom voor uw huis in de buurt van Wehl te vinden.
  • Sfeervolle verlichting nabij Wehl: Laat u verrassen door onze schitterende kerstverlichting die uw huis en tuin in de buurt van Wehl zal transformeren in een fonkelende kerstwereld.
  • Kerstcadeaus en -accessoires nabij Wehl: Ontdek een overvloed aan perfecte cadeau-ideeën voor uw geliefden en vrienden, samen met feestelijke decoraties om uw huis en tafel in de buurt van Wehl te verfraaien.
  • Creatieve kerstworkshops nabij Wehl: Doe mee aan inspirerende kerstworkshops en leer hoe u zelf prachtige kerstdecoraties kunt maken, allemaal in de buurt van Wehl. Breng uw eigen unieke stijl tot leven.

Wanneer en waar nabij Wehl

Onze Kerstshow opent op 4 november en blijft geopend van dinsdag t/m zaterdag in de buurt van Wehl. U vindt ons eenvoudig op Van Hogendorplaan 3 nabij Wehl.

Plan uw bezoek nabij Wehl

Plan uw bezoek aan onze Kerstshow en beleef de betovering van Kerstmis met uw vrienden en familie in de buurt van Wehl. Maak dit jaar Kerstmis extra speciaal, hier in de buurt van Wehl.

Routebeschrijving