Ontdek de Kerstshow van Tuincentrum Vriezen nabij Zelhem

Bij Tuincentrum Vriezen laten we de magie van Kerstmis tot leven komen! We zijn verheugd u te laten weten dat onze Kerstshow nabij Zelhem op 4 november opent. Bent u op zoek naar een betoverende kerstervaring nabij Zelhem om u in de feeststemming te brengen? Zoek niet verder. Onze Kerstshow is het perfecte uitje voor u en uw dierbaren. Gelegen in het hart van de Achterhoek, bieden wij een onvergetelijke kerstsfeer nabij Zelhem.

Wat u kunt verwachten

Onze Kerstshow nabij Zelhem verwelkomt u in een wereld van betovering en kerstvreugde, recht hier in de buurt. Hier is wat u kunt verwachten:

  • Betoverende kerstbomen nabij Zelhem: Bewonder een uitgebreide collectie kerstbomen, van traditioneel tot modern, allemaal prachtig versierd. Laat u inspireren om de perfecte boom voor uw huis in de buurt van Zelhem te vinden.
  • Sfeervolle verlichting nabij Zelhem: Laat u verrassen door onze schitterende kerstverlichting die uw huis en tuin in de buurt van Zelhem zal transformeren in een fonkelende kerstwereld.
  • Kerstcadeaus en -accessoires nabij Zelhem: Ontdek een overvloed aan perfecte cadeau-ideeën voor uw geliefden en vrienden, samen met feestelijke decoraties om uw huis en tafel in de buurt van Zelhem te verfraaien.
  • Creatieve kerstworkshops nabij Zelhem: Doe mee aan inspirerende kerstworkshops en leer hoe u zelf prachtige kerstdecoraties kunt maken, allemaal in de buurt van Zelhem. Breng uw eigen unieke stijl tot leven.

Wanneer en waar nabij Zelhem

Onze Kerstshow opent op 4 november en blijft geopend van dinsdag t/m zaterdag in de buurt van Zelhem. U vindt ons eenvoudig op Van Hogendorplaan 3 nabij Zelhem.

Plan uw bezoek nabij Zelhem

Plan uw bezoek aan onze Kerstshow en beleef de betovering van Kerstmis met uw vrienden en familie in de buurt van Zelhem. Maak dit jaar Kerstmis extra speciaal, hier in de buurt van Zelhem.

Routebeschrijving